لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

محسن رضایی: ایران به‌دنبال جنگ نیست | جنگ باطل و توطئه‌های دیگری در غرب آسیا در حال شکل گیری است

محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در رژه ۳۱ شهریور ماه نیرو‌های مسلح که امروز در اهواز برگزار شد، با بیان اینکه ملت ایران به فرزندان خود در نیرو‌های مسلح افتخار می‌کند که مقتدرانه آماده دفاع از میهن اسلامی هستند، اظهار کرد: دشمنان بداند اگر اقدامی علیه کشور ما انجام دهند، شروع‌کننده جنگ هستند، ولی پایان‌دهنده آن نیست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 21
کد خبر: ۲۵۷۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دنیا بداند که ایران به‌دنبال جنگ نیست، ولی به هرگونه تجاوز به کشور ما توسط نیرو‌های مسلح به‌صورت مقتدرانه پاسخ داده خواهد شد.

محسن رضایی در رژه ۳۱ شهریور ماه نیرو‌های مسلح که امروز در اهواز برگزار شد، با بیان اینکه ملت ایران به فرزندان خود در نیرو‌های مسلح افتخار می‌کند که مقتدرانه آماده دفاع از میهن اسلامی هستند، اظهار کرد: دشمنان بداند اگر اقدامی علیه کشور ما انجام دهند، شروع‌کننده جنگ هستند، ولی پایان‌دهنده آن نیست.

او تاکید کرد: دنیا بداند که ایران به‌دنبال جنگ نیست، ولی به هرگونه تجاوز به کشور ما توسط نیرو‌های مسلح به‌صورت مقتدرانه پاسخ داده خواهد شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: امروز آمریکا و اروپا مقابل جنایت رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان مماشات و سکوت کرده‌اند، در حالی که نمی‌دانند این اقدام آنها چقدر به ضررشان است.

رضایی با بیان این‌که جنگ باطل و توطئه‌های دیگری در غرب آسیا در حال شکل گیری است، ادامه داد: هنوز حادثه‌های خونین در غزه تمام نشده است که متجاوزان صهیونیستی با حامیانش در بیروت جنایت بزرگ دیگری را رقم زدند. باید جلوی اقدامات ددمنشانه این رژیم جنایتکار گرفته شود.

وی در ادامه با اشاره به ۳۱ شهریور ماه سال ۱۳۵۹، گفت: در این تاریخ، رژیم بعث عراق حمله سراسری خود را به ایران اسلامی آغاز کرد و ملت ما هشت سال ایستادگی کرد. / جماران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار